O nama

Ko smo mi?

Padel Bros osnovan je od strane braće Lazara i Filipa Markovića, uspešnih sportista koji su ovaj najbrže rastući sport na svetu doneli u najpopularniju prirodnu oazu Beograda, Adu Ciganliju. Porodična ideja se rodila u želji da se na jednom mestu spoje ljubav prema ovom sportu i uživanje u prirodi.

NAJVEĆI PADEL CENTAR

U REGIONU

Svetski priznat!

Najveći padel centar u regionu posetiocima nudi sedam terena na površini od 3000m2 . Svetski priznat proizvođač Padel Galis čiji je kvalitet prepoznao i prestižni World Padel Tour, izradio je sve Padel Bros terene. 

Visoki plafoni, kao i osvetljenje koje zadovoljava najviše međunarodne standarde posebno napravljeno za optimizovanu distribuciju svetlosti i minimiziranje odsjaja, čine da se igra odvija na najvišem profesionalnom nivou. 

Kako bismo posetiocima obezbedili nezaboravno iskustvo, svaki detalj Padel Bros centra kreiran je u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima. 

Pored terena, svi ljubitelji padela moći će da uživaju i u dodatnim sadržajima koje čine prodavnica opreme, café bar, kao i sauna.