Kontakt

@padelbrosbelgrade

@padelbrosbelgrade

Ada Ciganlija, Padel Bros tereni

Kontaktirajte nas!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Često postavljena pitanja

Sistem bodovanja u padelu je sličan onom u tenisu. Prva dva seta igraju se na šest gemova, sa tajbrejkom ako rezultat dostigne 6-6. Finalni set se po potrebi igra na 10 poena. 
Servis u padelu se izvodi ispod ruke i mora biti pogođen dijagonalno preko terena u servisni prostor na suprotnoj strani mreže. Onaj koji servira mora držati jednu nogu iza servisne linije dok lopta ne bude udarena, i mora da udari loptu nakon što se ona odbije od zemlje. 
Poeni u padelu se postižu kada protivnička ekipa ne uspe da vrati loptu pre nego što se ona dva puta odbije na njihovoj strani terena, udari loptu van granica terena ili napravi grešku, kao što je dodirivanje mreže telom ili reketom.
Kada lopta udari u stakleni zid i odskoči u igru, ona se i dalje smatra u igri i nadigravanje se nastavlja. Ako lopta udari u stakleni zid i izađe van granica, protivnička ekipa osvaja bod. 
Zakazivanje termina možete izvršiti putem našeg sajta popunjavanjem podataka u tabu “rezerviši termin”. Dodatno, nakon izvršene online prijave za termin dobićete e-mail sa detaljima zakazivanja. 
Takođe, postoji mogućnost zakazivanja termina i putem telefona
+381 11 618 27 88 

U okviru Padel Bros centra, svi posetioci imaju mogućnost iznajmljivanja padel opreme najvećih sportskih brendova.

Padel Bros tim trenera stoji na raspolaganju svim posetiocima centra. Početnici bez prethodnog iskustva treniranja moći će uz pomoć naših trenera da naprave svoje prve padel korake, dok će već aktivni padel igrači uz nadzor vrhunskih Padel Bros trenera moći da usavrše svoje padel veštine.